MAKSUTAVAT VERKKOKAUPASSA


! Collector-maksutapa on poistunut käytöstä ja sen korvaa Jousto-maksutapa syksyn aikana. Tällä hetkellä voit valita maksutavaksi verkkomaksun tai pankki-ja luottokorttimaksun.Verkkomaksu

Valitsemalla maksutavaksi verkkomaksun maksat ostoksesi turvallisesti oman pankkisi verkkopankissa käyttäen verkkopankkitunnuksiasi. 

Voit maksaa ostoksesi seuraavien pankkien verkkopankeissa: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, S-Pankki, Aktia, POP Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken.

Maksutapahtuman yhteydessä vaaditaan vahva tunnistautuminen verkkopankkitunnuksilla.

Lisätietoja verkkomaksusta www.verifone.fi
Jousto Lasku tai Osamaksu

Valitsemalla maksutavaksi Jouston saat tuotteen kotiin ennen laskua. Saat 30 vrk korotonta maksuaikaa. Osamaksulla saat 3-36 kk maksuaikaa. 


Kun valitset Jouston, tiedät mitä ostoksesi sinulle maksaa. Kaikki kustannukset näet selkeästi merkittynä myös jokaisessa laskussasi. Lasku toimitetaan erikseen sähköpostilla. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Jouston laskutuslisä on tällä hetkellä 2,90€. Jos päätät muuttaa laskun osamaksuksi, sen kustannukset ovat tällä hetkellä 3,90€/kk ja 19,90%:n luottokorko. Tarkista ja hyväksy voimassaoleva luottokorko- ja kulut tilauksen yhteydessä Jouston palvelussa.


Jouston online-palvelussa pääset 24 h vuorokaudessa katsomaan Joustosi tilanteen ja halutessasi maksamaan laskuja. Jouston asiakaspalvelu auttaa sinua kaikissa kysymyksissä ma–pe klo 9-17, numerossa 0800 186 186 ja osoitteessa asiakaspalvelu@jousto.com .


Maksutapahtuman yhteydessä vaaditaan vahva tunnistautuminen verkkopankkitunnuksilla. Tunnistautumisen yhteydessä Jousto tarkistaa yhteystietosi ja tekee automaattisen maksukyvyn tarkastamisen. 


Laskutuspalvelusta vastaa Aurajoki Nordic Oy.
Pankkikortti / Luottokortti

Visa, Mastercard, Maestro, American Express

Valitsemalla maksutavaksi pankki- tai luottokorttimaksun maksat ostoksesi helposti ja turvallisesti maksukortillasi. Maksutapana käyvät yleisimmät maksukortit, kuten Visa, Mastercard, Maestro, American Express. 

Maksutapahtuman yhteydessä vaaditaan vahva tunnistautuminen verkkopankkitunnuksilla.