Maksutavat


Verkkomaksu

Valitsemalla maksutavaksi verkkomaksun maksat ostoksesi turvallisesti oman pankkisi verkkopankissa käyttäen verkkopankkitunnuksiasi. Pankkipainikkeilla voit maksaa ostoksesi seuraavien pankkien verkkopankeissa: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Oma-Säästöpankki, S-Pankki, Aktia, POP Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken.  


Pankkikortti / Luottokortti / Apple Pay / Google Pay

Valitsemalla maksutavaksi pankki- tai luottokorttimaksun maksat ostoksesi helposti ja turvallisesti maksukortillasi. Maksutapana käyvät yleisimmät maksukortit, kuten Visa, Mastercard, Maestro, American Express. Valittavana on myös mobiilimaksuvaihtoehdot Apple Pay sekä Google Pay.


Maksa heti - Klarna

Voit maksaa ostoksesi turvallisesti

  • oman pankkisi verkkopankissa käyttäen verkkopankkitunnuksiasi
  • pankki- tai luottokortilla

Maksutapahtuman yhteydessä vaaditaan vahva tunnistautuminen verkkopankkitunnuksilla. 


Maksa myöhemmin - Klarna

30 päivää kulutonta ja korotonta maksuaikaa laskulla

Saat 30 päivää kulutonta ja korotonta maksuaikaa. Maksuaika alkaa tilauksen lähettämisestä, jolloin myös lasku lähetetään sinulle. Lasku ilmestyy myös Klarna-sovellukseen, jossa saat muistutuksia eräpäivästä ja maksat laskusi helposti. Mikäli haluat, voit myös torkuttaa maksusi, eli siirtää laskusi eräpäivää. Tästä palvelusta Klarna perii pienen maksun.

Maksutapahtuman yhteydessä vaaditaan vahva tunnistautuminen verkkopankkitunnuksilla. 


Pilko maksut - Klarna

Jopa 36 kuukautta maksuaikaa

Voit tehdä tilauksen nyt ja pilkkoa maksut jopa 36 kuukauden ajalle. Klarnan erämaksu ei vaadi monimutkaista rekisteröintiä tai erillistä luottohakemusta. Klarna tekee luottopäätöksen heti kassalla syöttämiesi tietojen perusteella. Mikäli sinulle myönnetään mahdollisuus erämaksuun voit valita sinulle sopivimman erämaksusuunnitelman, jonka ehdot ja kulut esitetään sinulle heti kassalla. Erämaksuillamme on aina kiinteät eräpäivät. Klarna-sovelluksessa näet aina seuraavan eräpäiväsi ja saat muistutuksia näistä.

Voit tutustua Klarnan luottoehtoihin täältä: www.klarna.com/fi/ehdot/

Maksutapahtuman yhteydessä vaaditaan vahva tunnistautuminen verkkopankkitunnuksilla.