Verkkokauppa ja valikoimamme on uudistunut!
Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksiin.
Perustoimitus alk. 5,90€

Eteläkasin löydät helposti

Liikkeeseemme on helppo tulla; sijaitsemme aivan Hämeenlinnan keskustassa, hyvien kulkuyhteyksien varrella!


Osoite: Eteläkatu 8 (katutaso), 13100 Hämeenlinna

Kivijalkamyymälä sijaitsee Hämeenlinnan ydinkeskustassa, Eteläkadun puutaloja vastapäätä, linja-autoaseman ja kauppakeskus Tavastilan välisellä osuudella, kahden korttelin päässä kauppakeskus Goodmanista. Moottoritieltä matkaa on noin 300 metriä.


Pysäköinti

Liikkeen edustalta löytyvät kadunvarren maksuttomat pysäköintipaikat (kiekkopaikat 30min tai 1h) sekä Eteläkadun maksullinen pysäköintialue.


Saapuminen linja-autoasemalta

Linja-autoasemalta matkaa on noin 150 metriä (Eteläkatua pitkin).


Saapuminen rautatieasemalta

Rautatieasemalta matkaa on noin 1,5 km ja matka taittuu kätevästä esim. linja-autolla. Paikallisbusseista useimmat kulkevat rautatieasema-keskusta väliä. Voit jäädä pois linja-autoaseman (Palokunnankatu) pysäkillä. Pysäkiltä on kävelymatkaa noin 200 metriä.


Olemme lähellä näitä

Kahvila Villa Marenki, Matin ja Maijan Majatalo, Linja-autoasema, Kauppakeskus Tavastila, Kauppakeskus Goodman, Hämeenlinnan Uimahalli.Hämeenlinna on loistava matkailukohde, sillä täältä löydät paljon historiallista nähtävää ja koettavaa kaiken ikäisille.


Hämeenlinna on lähellä kaikkea!

Helsingistä 100 km ~ tunti 15 min 

Tampereelta 80 km ~ tunti

Turusta 140 km ~ 2 tuntia

Lahdesta 75 km ~ reilu tunti


Syöminen Hämeenlinnassa

Hämeenlinnasta löytyy hyvä valikoima laadukkaita sekä rentoja ravintoloita. Suosittelemme esimerkiksi näitä: Ravintola Uoma, Puisto Brgr, Ravintola Popino, Vanai Bistro & Bastu ja Millery BBQ.


Ostokset Hämeenlinnassa

Hämeenlinna on kirpputorien kaupunki, loistavia kirppareita löydät esim. Kantolan teollisuusalueelta. Kannattaa tutustua myös Suomen Kasarmin Aarteisiin, joka löytyy keskustan tuntumasta. Kauppakeskuksia Hämeenlinnan keskustassa on kaksi: Goodman sekä Kauppapaikka Tavastila. Hieman kauempana keskustasta löytyy sisustus- ja lifestylemyymälä Tiirinkosken Tehdas sekä Hattulasta Parolan Rottingin myymälä.


Nähtävyydet Hämeenlinnassa

Hämeen linna, Vankilamuseo, Aulangon Puistometsä ja näkötorni, Museo Skogster. Lisää löydät täältä: www.hameenlinna.fi/matkailu-ja-tapahtumat/


Yöpyminen Hämeenlinnassa

Eteläkasin naapurissa voit yöpyä idyllisesti ihastuttavassa Matin ja Maijan Majatalossa www.matinjamaijan.fi . Muita hyviä vaihtoehtoja ovat Myllytalo, Vanajanlinna tai Scandic kylpylähotelli Aulanko.