Palvelut

PALVELUT


Tarjoamme monenlaisia visuaalisen alan palveluita Kanta-Hämeessä, Pirkanmaalla sekä muualla Etelä-Suomessa! Ota yhteyttä info(a)etela8.fi tai 044 9700 303SISUSTUSKONSULTAATIO

Kun tarvitset apua kotisi pienissä tai suurissa sisustuspulmissa, yksittäisten huoneiden sisustamisessa tai haluat apua esimerkiksi tapettien, verhojen, mattojen, huonekalujen yms. hankintaan, voit kääntyä puoleemme! Myös asuntojen myyntistailaukset onnistuvat nopeallakin aikataululla.

Ota yhteyttä: info(a)etela8.fi tai 044 9700 303
SISUSTUSSUUNNITTELU

Kun haluat kokonaisvaltaista sisustusuunnittelua, kyseessä on suuri remontti tai uudiskohteen suunnittelu, voit kääntyä puoleemme! Suunnitellaan sinulle unelmien koti.

Ota yhteyttä: info(a)etela8.fi tai 044 9700 303
JUHLASUUNNITTELU

Onko juhlat tulossa? Häät, syntymäpäivät ja muut juhlat suunnitellaan tyylillä toiveittesi mukaan.

Juhlasuunnittelija auttaa yksittäisissä asioissa tai koordinoi juhlajärjestelyt kokonaisvaltaisesti. Tässä poimintoja juhlasuunnittelijan palveluista:
- Juhlapaikkojen ja tilojen konsultointi ja valinta
- Kontaktiverkosto alan parhaisiin ammattilaisiin; pitopalvelut, juhlapaikat, valokuvaajat ym.
- Yleisilmeen, teeman ja värimaailman suunnittelu
- Kutsu- ja kiitoskorttien suunnittelu
- Juhlapaikan koristelun suunnittelu ja toteutus
- Yhteydenpito eri toimijoiden välillä
- Juhlapäivän koordinointi

Juhlasuunnittelun hinta määräytyy valitun työnkuvan, juhlien laajuuden ja suunnittelijan käytetyn ajan mukaan muutamasta sadasta eurosta useampaan tuhanteen euroon.

Ota yhteyttä: info(a)etela8.fi tai 044 9700 303
PALVELUT YRITYKSILLE

Hotellit, ravintolat ja muut yritykset:

Toimitamme tuotteita myös yrityksille, esimerkiksi hotelleille ja ravintoloille myös suurissa määrissä. Laskemme mielellämme tarjouksen isommasta tilauserästä.  Tarjouspyynnön voit lähettää meille osoitteeseen info(a)etela8.fi.


Lahjapalvelut:

Tarjoamme kattavan valikoiman laadukkaita tuotteita monesta eri hintaluokasta. Tuotteemme soveltuvat hyvin liikelahjoiksi yrityksenne asiakkaille, yhteistyökumppaneille tai henkilökunnalle. Teemme myös valmiit paketit ja tarvittaessa toimitamme ne yritykseenne tai suoraan lahjansaajille. Laskemme mielellämme tarjouksen tuotteistamme ja palveluistamme!


Sosiaalisen median konsultointipalvelut pienyrityksille

  • Esim. Matalan kynnyksen Facebook ja Instagram -opastukset ja kurssit yrityksille ja yrittäjille


Myymäläsuunnittelun konsultointipalvelut


Asuntojen myyntistailaus

  • Kiinteistönvälittäjille ja yksityisille asunnon myyjille asuntojen myyntistailaukset nopeallakin aikataululla


Graafinen suunnittelu

  • Pienet sekä suuret taittotyöt
  • Yritysilmeiden ja logojen suunnittelu


Kuvankäsittelytyöt

  • Esim. markkinointi- ja tuotekuvien muokkauksetKysy myös muita visuaalisen alan palveluita joihin sinulla on tarve: info(a)etela8.fi tai 044 9700 303
PRIVATE SHOPPING HÄMEENLINNAN KIVIJALKAMYYMÄLÄSSÄ

Haluaisitko tutustua valikoimaan kaikessa rauhassa, nauttia samalla ehkä lasillisen kuohuvaa ja pohtia kotisi sisustusta ajan kanssa? Kivijalkamyymälän aukioloaikojen ulkopuolella toteutettava private shopping on juuri sinua varten. Saat tutustua tuotteisiin kaikessa rauhassa yksin tai ystäviesi kanssa eikä muita asiakkaita ole silloin liikkeessä. Tule yksin tai yhdessä ystäviesi kanssa. Private shopping on ilmainen palvelu.

Varaa oma private shopping -aikasi nyt!

info(a)etela8.fi  tai  044 9700 303


Palvelemme mielellään myös erityisryhmiä sekä riskiryhmään kuuluvia ajanvarauksella aukioloaikojen ulkopuolella. Ota rohkeasti yhteyttä.