Astianpesuaine, 500ml - Probiotic Craft
Astianpesuaine, 500ml - Probiotic Craft Astianpesuaine, 500ml - Probiotic Craft Astianpesuaine, 500ml - Probiotic Craft Astianpesuaine, 500ml - Probiotic Craft

Astianpesuaine, 500ml - Probiotic Craft

Probiotic Craft
Tuotetta rajoitettu erä.
15,95 €

Probioottinen tiskiaine

Varastossa 6 kpl
Toimitusaika 1 - 3 työpäivää
Tuotenumero 4779032310901

Luonnon inspiroima astianpesuaine koostuu erinomaisista luonnollisista ainesosista ja probioottisista bakteereista. Hyaluronihappo, merivesi ja merisuola viimeistelevät tuotteen. Hyaluronihappo suojaa käsiäsi kuivumiselta ja auttaa säilyttämään kosteuden, antaa iholle elinvoimaa, kimmoisuutta ja nuorekkuutta. Merivesi ja merisuola ovat täynnä hyödyllisiä mineraaleja, kuten rautaa, magnesiumia, kalsiumia ja sinkkiä, jotka suojaavat käsiesi ihoa haitallisilta ulkoisilta vaikutuksilta ja kuivumiselta. Ei sisällä säilöntäaineita, väriaineita tai muita tarpeettomia lisäaineita.

Kehitetty erityisesti herkälle iholle. Allergia- ja ihotautilääkäreiden hyväksymä.

Älä unohda lisätä suosikkituoksuasi tuoksukokoelmastamme luodaksesi mieleisesi tunnelman kotiisi.


KÄYTTÖOHJE

Lisää 2 ml (½ tl) astianpesuainetta 5 litraan vettä. Sitkeä lika: Lisää 4 ml (1 tl) astianpesuainetta 5 litraan vettä. Vinkki: Säästääksesi vettä ja energiaa, upota astiat veteen sen sijaan, että huuhtelisit ne juoksevalla vedellä. Noudata suositeltua annostusta. Tehokas pesu ei vaadi paljoa vaahtoa. Lisää muutama tippa tuoksua tiskiveteen, kun peset astioita käsin. Lisää tuoksua mieltymyksesi mukaan.


AINESOSAT: 

5-15% kasvipohjaisia anionisia pinta-aktiivisia aineita, <5% kasvipohjaisia ionittomia pinta-aktiivisia aineita, <5% kasvipohjaisia amfoteerisia pinta-aktiivisia aineita. Sisältää myös: vettä, kompleksinmuodostajia, glyserolia, suolaa, merivettä, hyaluronihappoa, happamuudensäätöainetta, probioottisia bakteereita.

Paino:
500 g