Helga Pellavadonitsi - Luonnonvalkoinen
Helga Pellavadonitsi - Luonnonvalkoinen
Helga Pellavadonitsi - Luonnonvalkoinen

Helga Pellavadonitsi - Luonnonvalkoinen

9,90 €
sis. 24 % ALV
Vastuullisesti ylijäämämateriaalista tuotettu pellavadonitsi.
Saatavuus 4 kpl
Toimitus 1-4 arkipäivää

Vastuullisesti ylijäämämateriaalista tuotettu pellavadonitsi.

Pyöräytä hiuksiisi suloinen scrunchie, tai käytä asusteena ranteessa – saat sidottua hiuksesi helposti heti tarpeen tullen.

Pellavadonitsi on hellävarainen hiuksille, ja toimii kauniina asusteena niin arjessa kuin juhlassa. Pienenä yksityiskohtana donitsissa ylijäämänahkasta valmistettu Xeraliving-logolappu.

Ostamalla Xeraliving-tekstiilituotteen saat kaupan päälle kukkia! Pakkauksessa käytetyt tuotekortit ovat biohajoavaa paperia, jonka sisällä on kukkien (enimmäkseen päivänkakkaroiden) siemeniä.


Materiaali: 100% pellava, ylijäämä

Väri: Luonnonvalkoinen


TUOTTEEN ALKUPERÄ / XERALIVING:

Jokainen tuotteemme on suunniteltu Suomessa yrityksen perustajien, Jennin ja Veeran, käsissä. Pellavadonitsiemme kangas on suomalaisen Vera-Veran leikkuuylijäämää. Donitsit ompelee Ruston Invest Tallinnassa.

Nahkaiset logolappumme ovat ruotsalaisen Faunan leikkuuylijäämää, ja ne valmistetaan meille Faunan omalla tehtaalla Ruotsin Rättvikissä. Nahka on peräisin ruotsalaisilta naudoilta, ja se on luonnonmukaisesti kasviparkittu Tärnsjössä. Aito, kasviparkittu nahka kestää käytössä patinoituen kauniisti.


MATERIAALI JA HOITO-OHJEET:

Pellavadonitsimme valmistetaan ylijäämäkankaasta, minkä vuoksi niissä voi olla pieniä sävy- ja kokoeroja.

Suosittelemme donitsille vain paikallispesua tarvittaessa; aitoa nahkaa oleva kasviparkattu logolappu (työvaateteollisuuden ylijäämää) voi kärsiä vesipesussa.


ÖKO-TEX-SERTIFIKAATTI:

Pellavatuotteillamme on Öko-Tex100 -sertifikaatti. Se takaa, ettei tuotteessa ole haitallisia kemikaaleja ja se on turvallinen käytössä, myös suoraan ihoa vasten. Sertifikaatin kriteerejä päivitetään vuosittain uusimpien tutkimustuloksien mukaisiksi.


KÄYTÖN JÄLKEINEN LOPPUSIJOITUS / XERALIVING:

Tuotteemme on suunniteltu ja valmistettu kestämään, ja toivomme niiden tuottavan sinulle iloa vuosiksi eteenpäin. Kun tulee hetki, jona tienne syystä tai toisesta eroavat, toivomme sinun tekevän pienen, mutta tärkeän teon osana tuotteen matkaa. Mikäli tuote on edelleen ehjä, myy tai lahjoita se eteenpäin. Rikkinäisen tuotteen voit viedä kunnan tai vaateliikkeiden tekstiilikeräykseen; luonnonmateriaalin voit myös kompostoida pieninä määrinä. Voit aina myös lähettää tuotteen takaisin meille; lahjoitamme ehjät tuotteet eteenpäin ja rikkinäiset hyödynnämme uusien kuitujen ja tuotteiden valmistukseen Hollannissa Circularity-tehtaalla.Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Tuotenumero: 6430075222788
Toimituskulut alk. 5,90€
Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksiin
Tilaa netistä nouda myymälästä (0€)
Maksa helposti Klarna laskulla, verkkopankissa tai kortilla
Ilmainen palautus 14 vrk