Huonetuoksuspray Cocoon 125ml
Uutuus

Huonetuoksuspray Cocoon 125ml

16,90 €
sis. 24 % ALV
Saatavuus 5 kpl

Huonetuoksuspray 125 ml

Tämä metallipulloon pakattu huonetuoksuspray on valmistettu ja suunniteltu Ranskan Grand-Estissä sijaitsevissa Le Père Pelletierin työpajoissa. Se on ranskalaisen käsityötaidon ja tuoksuosaamisen taidonnäyte. Korkealaatuiset raaka-aineet takaavat sen tehokkuuden sekä kestävyyden. 


Huonetuoksusprayn avulla voit luoda uuden tunnelman kotiisi. Huonetuoksua voidaan suihkuttaa kaikkiin huoneisiin tuomaan kotiisi hienovarainen ja miellyttävä tuoksu. Tuoksu leviää kaikkialle huoneeseen pitäen sen raikkaana ja tuoksuvana koko päivän. Huonetuoksujen avulla voit luoda ainutlaatuisen aisti- ja tuoksukokemuksen. Jokaisella huoneella voi olla oma tuoksunsa tai voit vaihtaa tuoksua vuodenajan ja haluamasi tunnelman mukaan.


Tuoksu: Cocoon

Uppoudu puhtaan eleganssin ja hajuharmonian pehmeään maailmaan Cocoon-tuoksun avulla. Tuoksussa puuterimainen tuoksu yhdistyy kiehtovaksi jasmiinikimpuksi, valkoisen teen ja ruusun vivahteiden kanssa. Tuoksussa voit huomata vivahteita myskistä, santellipuusta, meripihkasta ja tendre tonkasta. Anna itsellesi Cocoonin hienostuneisuuden ympäröimä, ainutlaatuinen tuoksukokemus, joka herättää aistisi ja paljastaa sisäisen olemuksesi.


Käyttö:

Suihkuta huonetuoksua päivittäin huoneilmaan ylläpitääksesi raikkaan ja miellyttävän tuoksun. Suihkuta niin paljon kuin tarvitset halutun tuoksuvoimakkuuden mukaan.


Koostumus: Alkohol denat, parfum.

Saattaa aiheuttaa allergisen ihoreaktion. Saattaa aiheuttaa allergisen reaktion.

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: PCL26COCO
Tuotenumero: 3661155287028
Toimituskulut alk. 5,90€
Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksiin
Tilaa netistä nouda myymälästä (0€)
Maksa helposti Klarna laskulla, verkkopankissa tai kortilla
Ilmainen palautus 14 vrk