Karpalohunajavalmiste 160g
Karpalohunajavalmiste 160g Karpalohunajavalmiste 160g

Karpalohunajavalmiste 160g

Ponkalan Artesaanihunaja
Tuotetta rajoitettu erä.
7,90 €

Tällä hinnalla vain verkkokaupasta.

Varastossa 1 kpl
Toimitusaika 1 - 3 työpäivää
Tuotenumero 6430024184068

Kuin luodut toisilleen.

Jos pidät karpaloa liian happamana, on tullut aika maistaa sitä hunajan kanssa. Tämä on kiehtova yhdistelmä karpalon kirpeyttä ja silkkisen hunajan makeutta. Tällä hunajalla on vahva luonne, jolla on voima sulattaa sydämiä. Karpalo ja hunaja sopii antamaan omaa makuaan puuroille, pannukakuille, juustoille, jogurtille ja muille jälkiruoille. Sitä voit laittaa kylmiin ja lämpimiin juomiin, kastikkeisiin ja marinadeihin, mutta sillä sopii herkutella suoraan purkistakin. Nauti pehmeästä maustetusta hunajastamme, joka on valmistettu parhaasta hunajasta ja kuivatuista, jauhetuista karpaloista. Karpalo on mahtava superfood, täynnä antioksidantteja ja vitamiineja, erityisen terveellisiä naisille.


"Ponkalan Artesaanihunaja tuottaa aitoon suomalaiseen hunajaan valmistettuja superfoodeja. Rakastamme hunajaa ja tiedämme, että sinäkin rakastut siihen maistettuasi uskomattoman herkullisia, terveellisiä ja ainutlaatuisia tuotteitamme.


Käytämme jokaisessa pienessä erässä omaa puhdasta hunajaamme ja lisäämme siihen vain korkealaatuisimpia kuivattuja marjoja ja luomulaatuisia mausteita. Valitsemme tarkoin ravinnerikkaimmat ja voimakkaimmat superfoodit saavuttaaksemme maksimi terveyshyödyt sekä huikeat maut verrattomiin hunajasekoituksiimme. 


Linkoamme hunajamme erissä, jotta saamme talteen hunajiemme monenlaiset aromit. Emme koskaan lämmitä hunajaamme, saati lisää siihen sokereita, uutteita, öljyjä tai synteettisiä maku-aineita. Käsittelemme hunajaa mahdollisimman hellävaraisesti ja valitsemme jokaiseen erään aromiltaan sopivan hunajan. Erityinen tapamme vaivata hunajaa takaa hunajasekoituksille mitä pehmeimmän koostumuksen ilman kerrostumista tai kiteytymistä.


Tuloksena on maukkaimmat makuyhdistelmät, joita olet koskaan maistanut. Kokeile juustojen, hedelmien, tai jäätelön kanssa, lisää puuronsilmäksi, salaatinkastikkeisiin tai marinadeihin, levitä leivälle tai käytä leivonnassa. Tai pidättäydy perinteisessä ja sekoita kuumaan veteen tai maitoon. Näitä sopii syödä vaikka suoraan lusikalla purkista ja nauttia ilman syyllisyyttä. Käyttötavat ovat loputtomat."


Valmistaja: Ponkalan Artesaanihunaja, Turenki

Paino:
160 g