Kirjailijan keittiössä -kirja

Kirjailijan keittiössä -kirja

34,90 €
sis. 10 % ALV
Muhkean ja inspiroivan gastronomisen tietopaketin kirjoittaja Tuija Välipakka on hämeenlinnalaislähtöinen, samoin kuin hänen jo edesmennyt enonsa Vexi Salmi.
Saatavuus 5 kpl
Toimitus 1-4 arkipäivää

Tuija Välipakka; Kirjailijan keittiössä. 264 sivua.

Mitä kokkaavat keittiöissään tutut kirjailijat? Mitä he syövät ja millaisella rytmillä, kun kirjoittavat? Miten ruoka näkyy heidän tuotannossaan?

Tuija Välipakka tekee matkan kahdentoista kirjailijan kotiin kokkaamaan sekä keskustelemaan heidän ruokatottumuksistaan ja suhteestaan ruokaan. Näiden lisäksi perehdytään erilaisiin teemoihin, esimerkiksi ruokahävikkiin, chiliin ja veganismiin.

Keittiönsä oven avaavat ja lempireseptinsä jakavat: Ville Hytönen, Leena Parkkinen, Viggo Wallensköld, Sirpa Kähkönen, Marko Annala & Inga Magga, Anneli Kanto, Johanna Sinisalo, Juha Siro, Outi Pakkanen, Sofi Oksanen ja Vexi Salmi.

Kirjailijan keittiössä tarjoilee lukijalle paitsi herkullisia reseptejä laajalla skaalalla, myös keittokirjojen historiaa ja pohdintaa ruoasta identiteettikysymyksenä. Teos on täyttävä kattaus intohimoista ruoanlaittoa ja kirjallisuutta.

Tuija Välipakka (s. 1967) on tamperelainen kirjailija. Esikoisrunokokoelmansa Lasimorsian (2003) jälkeen Välipakka on kirjoittanut useita romaaneja ja runokokoelmia sekä tietokirjan Sata tapaa tappaa sielu – Narsismin uhrit kertovat (2007/2020). Välipakka toimii useissa luottamustehtävissä, muun muassa Kirjailijaliiton johtokunnassa.


ISBN: 9789522347190

JULKAISUVUOSI: 20220425

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Tuotenumero: 9789522347190
Kuljetus 0€ yli 50€ tilauksiin
Nopeasti perillä jopa 1-3 päivässä
Jopa 36 kk maksuaikaa Klarnan maksutavoilla
Ilmainen palautus 14 vrk
Asiakaspalvelu suomenkielellä, tietenkin