Konetiskiaine, vegaaninen
Konetiskiaine, vegaaninen Konetiskiaine, vegaaninen

Konetiskiaine, vegaaninen

Alvito
22,00 €

Tällä hinnalla vain verkkokaupasta.

Saatavuus Toimitus suoraan valmistajalta
Tuotenumero 4250297600308

Pakkaus: 1 kg


100 % vegaani pesuaine tiskikoneeseen. Alvito konetiskiaine on tehty laadukkaista raaka-aineista ja sen puhdistusteho on erinomainen.


Annostusohjeet yhteen pesukertaan:

normaali likainen  - 10 ml (tasainen ruokalusikallinen)

erittäin likainen -      20 ml ( kaksi ruokalusikallista)


Laita Alvito tiskinpesuainetta koneen pesuainelokeroon ja sulje lokeron kansi. Tiskikoneen pesuainelokeron tulee olla kuiva ja suljettu jottei tiskinpesuajauhe paakkuunnu.


Huomio! Käsinmaalatut astiat, antiikkiastiat, kristallilasit sekä atraimet joissa on puu – tai luuosia tulee pestä käsin. Vältä myös hopea- ja teräsesineiden pesua koneessa, konepesu voi aiheuttaa värjäytymiä. 


Sisältää: (kokonaisuus) > 5 % < 15 % happiperäisiä valkaisuaineita ja  < 5% ei ionisia tensidejä, tuoksuaineita limone, entsyymejä ( proteaasi ja amylaasi)

Muita valmistusaineita: Natriumcitrat, soda, natriumsilikat, natriumhydrogen carbonat, TAED (valkaisuaineaktivaattori) natriumsuola meripihkasta, natriumsuola polyasparaginhaposta, mineraali-silikaatit. 


- Vegaaninen

- Tuotetta ei ole testattu eläimillä.

- Suojele ympäristösi ja käytä tiskikonetta vain silloin kun se on täynnä astioita. Suosi alhaisia lämpötiloja ja noudata annostusohjeita.


Paino:
1200 g