Siivoussaippua, Hajusteeton, Luomu
Siivoussaippua, Hajusteeton, Luomu Siivoussaippua, Hajusteeton, Luomu Siivoussaippua, Hajusteeton, Luomu

Siivoussaippua, Hajusteeton, Luomu

Saaren Taika
Tuotetta rajoitettu erä.
10,95 €

Saarentaika Siivoussaippua n. 120g kaikenlaiseen siivoukseen ja puhdistamiseen - Luonnollinen, vegaaninen, luomu, hajusteeton.

Saatavuus Toimitus heti
Toimitusaika 3 - 14 työpäivää

Saaren Taika Siivoussaippua sisältää vain kahta luonnollista öljyä; oliiviöljyä ja kookosöljyä, emme käytä tuotteissamme palmuöljyä laisinkaan.Siivoussaippua on erittäin riittoisa!


Saaren Taika Siivoussaippuaa voidaan käyttää kodin kaikille koville pinnoille kuten lavuaarin ja wc-pöntön pesuun, teräkselle, kuten tiskipöytä ja -allas, hanoille, kaakeleille, hellalle, ikkunoille, peilille jne, se sopii oivasti myös nahalle, mokalle, silkille, villalle ja muille aremmille tekstiileille.


Siivoussaippuaa voi käyttää myös tahranpoistoon, huovuttamiseen, maton pesuun ja meikkisiveltimien puhdistamiseen.


Älä pese kuitenkaan ihmisiä tai lemmikkejä tällä saippualla! Saippua saattaa ärsyttää ihoa, pidettävä poissa lasten ulottuvilta. Silmiin joutuessa huuhdo välittömästi runsaalla vedellä ja käy tarvittaessa lääkärillä.


Saippuaa voidaan käyttää sellaisenaan, raastettuna ja liotettuna suihkepulloon tai hieromalla saippuaa kostutettuun sieneen tai rättiin.


Saaren Taika Siivoussaippua on perinteisellä Marseille saippuan reseptillä valmistettu, mutta se ei sisällä lainkaan kiisteltyä palmuöljyä. Saaren Taika Siivoussaippua on pesuteholtaan vahvempi kuin tavallinen Marseille ja Siivoussaippuaa ei suositellakaan henkilökohtaiseen pesuun käytettäväksi.


N. 120g

Muoviton


INCI: Sodium Olivate, Sodium Cocoate, Aqua, Glyserin

AINESOSAT: Saippuoidut oliiviöljy ja kookosöljy, vesi, glyseriini (ei lisättyä glyseriiniä, saippuassa esiintyvä glyseriini syntyy saippuassa käytetyistä öljyistä saippuoitumisprosessin aikana)


Valmistettu käsin Särkisalossa

Paino:
200 g
Samankaltaiset tuotteet