Tuoksukynttilä, Hanging garden
Tuoksukynttilä, Hanging garden

Tuoksukynttilä, Hanging garden

Plantes&Parfums
Tuotetta rajoitettu erä.
12,55 €

Tällä hinnalla vain verkkokaupasta.

Saatavuus Toimitus heti
Toimitusaika 3 - 14 työpäivää
Tuotenumero 3424090900007

Vegaaninen tuoksukynttilä 75g. Tuoksut aidoista Grassen eteerisistä öljyistä. Paloaika noin 15 tuntia. Käsin valmistettu Ranskan Provencessa.


Ainutlaatuiset Plantes & Parfums de Provence - tuoksukynttilät ovat kynttilämestariemme käsintehtyjä, perinteisiä laatutuotteita, jotka on valmistettu taidokkaasti ja perinteitä kunnioittaen. Jokainen kynttilä on yksilöllinen.


Kaikki kynttilöiden valmistukseen käytetyt vahat ovat kasvipohjaisia ja huolella valittuja niin palamisen, kuin diffuusion laatuominaisuuksiltaan. Vaha kuumennetaan ja sekoitetaan, jonka jälkeen siihen lisätään Grassen parfyymeja. Valaminen ja kynttilän puuvillasydämen asettaminen tehdään käsin yksi kynttilä kerrallaan. Myös kynttilöiden verhoilu toteutetaan täysin käsityönä. Luonnonkasvivaha on vanha ja luonnollinen ainesosa, joka palaa täydellisesti. Kynttilästä erittyvä tuoksu ei jätä tummia jälkiä eikä muodosta savua. Luonnonkasvivaha edistää diffuusiota erinomaisesti, mikä puolestaan mahdollistaa tuoksunuottien tarkan erottelun. Kynttilämme ovat hajustettu luonnollisilla ja hienovaraisesti valituilla tuoksuilla. Ne luovat ympärilleen hienostuneen ja lämpimän ilmapiirin.  


Kynttilä sisältää aitoja eteerisiä grassen tuoksuöljyjä.