Tyrnishampoo, luomu
Tyrnishampoo, luomu Tyrnishampoo, luomu

Tyrnishampoo, luomu

Saaren Taika
Tuotetta rajoitettu erä.
22,50 €

Saarentaika Tyrnishampoo - Hoitava shampoo kaikille hiustyypeille - Hajusteeton, vegaaninen, luomu, luonnollinen.

Saatavuus Toimitus heti
Toimitusaika 3 - 14 työpäivää
Tuotenumero 6430069210753

Saaren Taika Tyrnishampoo - Hoitava shampoo kaikille hiustyypeille.


Shampoo sisältää hoitavina ainesosina kookosöljyä, oliiviöljyä, jojobaöljyä, auringonkukkaöljyä ja tyrninlehtiuutetta (kaikki luomua).


Jojobaöljy shampoossa kosteuttaa päänahkaa ja ravitsee hiuksia. Se sisältää runsaasti B-, C- ja E-vitamiineja, sekä sinkkiä ja kuparia. Jojobaöljy edistää hiusten kasvua ja ehkäisee hiustenlähtöä.


Saippuan sisältämä tyrninlehtiuute on uutettu Särkisalon saarissa kasvavien tyrnipensaiden kuivatetuista lehdistä. Tyrnipensaat kasvavat omassa puutarhassamme täysin luonnonmukaisesti ilman lannotteita ja tuholaismyrkkyjä. Keräämme syksyllä käsin tyrnin marjat ja lehdet talteen ja käytämme ne kosmetiikkatuotteissamme.


Tyrni on luonnonvaraisista marjoista ravintorikkain ja se sisältää runsaasti A, C- ja E-vitamiineja, flavonoideja, antioksidantteja sekä hyödyllisiä rasvahappoja.


Tyrnin lehdissä on ravintoaineita jopa marjaakin enemmän ja lehdistä valmistetulla uutteella onkin voimakas antibakteerinen vaikutus.


N. 90g


INCI: Sodium cocoate, Sodium olivate, Aqua, Glycerin, Sodium jojobate, Sodium sunflowerseedate, Hippophae rhamnoides leaf


Ainesosat: Kookosöljy (luomu), Oliiviöljy (luomu), puhdasta pohjavettä saaristosta, Glyseriini (ei lisättyä glyseriiniä, saippuassa esiintyvä glyseriini syntyy saippuassa käytetyistä öljyistä saippuoitumisprosessin aikana), Jojobaöljy (luomu), Auringonkukkaöljy (luomu), Tyrninlehteä saaristosta uutettuna (luomu)


Allergeeniton, hajusteeton, vegaaninen, n. 90% luomu, luonnollinen

Paino:
150 g
Samankaltaiset tuotteet