Vegaaninen Alvito Konetiskiaine, 500g
Vegaaninen Alvito Konetiskiaine, 500g

Vegaaninen Alvito Konetiskiaine, 500g

Alvito
Tuotetta rajoitettu erä.
14,95 €

Konetiskijauhe, joka ei sisällä eläinperäisiä aineita.

Saatavuus 5 kpl
Toimitusaika 1 - 3 työpäivää
Tuotenumero 4250297600315

Alvito konetiskiaine on tehty laadukkaista raaka-aineista ja sen puhdistusteho on erinomainen.


Laita Alvito tiskinpesuainetta koneen pesuainelokeroon ja sulje lokeron kansi.  Pesuainelokeron tulee olla kuiva, jotta tiskinpesuajauhe ei paakkuunnu.


Annostusohjeet yhteen pesukertaan:

normaali likainen  - 10 ml (ruokalusikallinen)

erittäin likainen -      20 ml ( kaksi ruokalusikallista)Huomio! Käsinmaalatut astiat, antiikkiastiat, kristallilasit sekä atraimet joissa on puu- tai luuosia tulee pestä käsin. Vältä myös hopea- ja teräsesineiden pesua koneessa, konepesu voi aiheuttaa värjäytymiä.


Sisältää: (kokonaisuus) > 5 % < 15 % happiperäisiä valkaisuaineita ja  < 5% ei ionisia tensidejä, tuoksuaineita, entsyymejä (proteaasi ja amylaasi)

Muita valmistusaineita: Natriumcitrat, soda, natriumsilikat, natriumhydrogen carbonat, TAED (valkaisuaineaktivaattori) natriumsuola meripihkasta, natriumsuola polyasparaginhaposta, mineraali-silikaatit.


Alvito pesuaine voi aiheuttaa voimakkasta silmä-ärsytystä joutuessaan silmiin. Jos pesuainetta joutuu silmiin, huuhtele silmiä puhtaalla vedelle muutaman minuutin ajan. Jos ärsytys jatkuu ota yhteyttä lääkäriin ja ota pesuainepakkaus mukaan. Pidettävä pois lasten ulottuvilta! Säilytä pakkaus kuivassa ja viileässä paikassa. Hävitä pakkaus vasta kun se on täysin tyhjä.

Tuotetta ei ole testattu eläimillä.

Paino:
500 g