Yleispuhdistusaine, 500ml - Probiotic Craft
Yleispuhdistusaine, 500ml - Probiotic Craft Yleispuhdistusaine, 500ml - Probiotic Craft Yleispuhdistusaine, 500ml - Probiotic Craft Yleispuhdistusaine, 500ml - Probiotic Craft

Yleispuhdistusaine, 500ml - Probiotic Craft

Probiotic Craft
Tuotetta rajoitettu erä.
13,95 €

Probioottinen yleispuhdistusaine

Varastossa 6 kpl
Toimitusaika 1 - 3 työpäivää
Tuotenumero 4779032310970

Luonnon inspiroima yleispuhdistusaine koostuu luonnonmukaisista ainesosista ja probioottisista bakteereista. Yleispuhdistusaineen ainutlaatuinen koostumus on viimeistelty hasselpähkinäöljyllä, joka auttaa suojaamaan huonekaluja ja kodin pintoja.

Hasselpähkinäöljy suojaa huonekalujasi haitallisilta ulkoisilta vaikutuksilta. Soveltuu öljytyille tai lakatuille pinnoille ja nahkakalusteille. Ei sisällä säilöntäaineita, väriaineita tai muita tarpeettomia lisäaineita.

Kehitetty erityisesti herkälle iholle. Allergia- ja ihotautilääkäreiden hyväksymä.

Älä unohda lisätä suosikkituoksuasi tuoksukokoelmastamme luodaksesi mieleisesi tunnelman kotiisi.


KÄYTTÖOHJE

Ravista ennen käyttöä. Suihkuta puhdistusaine kostealle liinalle ja puhdista pinnat. Lisää tuoksu suoraan pulloon ja ravista. Lisää tuoksua mieltymyksesi mukaan.


AINESOSAT: 

<5% kasvipohjaisia ionittomia pinta-aktiivisia aineita. Sisältää myös: vettä, kompleksinmuodostajia, kasviöljyä, glyserolia, stabilointiaineita, hasselpähkinäöljyä, happamuudensäätöainetta, probioottisia bakteereita.

Paino:
500 g