Yleispuhdistussuihke, Open Air 500ml
Yleispuhdistussuihke, Open Air 500ml Yleispuhdistussuihke, Open Air 500ml Yleispuhdistussuihke, Open Air 500ml

Yleispuhdistussuihke, Open Air 500ml

Compagnie de Provence
Tuotetta rajoitettu erä.
9,24 €
13,20 €

Tällä hinnalla vain verkkokaupasta.

Varastossa 3 kpl
Toimitusaika 1 - 3 työpäivää
Tuotenumero 3551780004162

Ekologiseen kodinhoitoon!

Tällä monikäyttöisellä Marseille-saippuapohjaisella yleispuhdistussuihkeella puhdistat tehokkaasti keittiön ja kylpyhuoneen pinnat. Kätetään suoraan suihkutettuna puhdistettavalle pinnalle.


Sen tuoksussa, joka tulee Grassen eteerisistä öljyistä, yhdistyy aloe veran raikkaus ja pellavan kukkien täyteläisyys. Tuoksuu kuin puhdas tuuli!


- Valmistettu 97% luonnollisista raaka-aineista (Jäljelle jäävä 3% on välttämätön tuotteen oikean säilyvyyden takaamiseksi ja koostumuksen ylläpitämiseksi)

- Sen todistettu tehokkuus on on tutkittu laboratorioissa

- Valmistettu Ranskan Provencessa

- Tuoksuina Grassen eteeriset öljyt


Käyttö

Keittiö ja kylpyhuone: Käytä laimentamattomana ja suihkuta suoraan puhdistettavalle pinnalle tai levitä liuos sienellä. Huuhtele kaikki ruoan kanssa kosketuksiin joutuvat pinnat puhtaalla vedellä. Ennen kuin käytät tuotetta, testaa pieni määrä huomaamattomalle pinnalle.


5 -15% : soap
<5%: ionittomia pinta-aktiivia aineita


INCI: Aqua (Water), Potassium Cocoate, Parfum (Fragrance), Polysorbate 80, Glycerin, Benzyl Alcohol, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Hexyl Cinnamal, Hydroxyethylcellulose, Potassium Hydroxide, Potassium Olivate, Alpha-Isomethyl Ionone, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil


Paino:
500 g