AJANKOHTAISTA


17.5.2019

Uutta! Isontuvan jäätelöt nyt meiltä

Poikkea kaupalle maistelemaan!


Isontuvan Jäätelöt valmistetaan huolella käsityönä varsinaissuomalaisen maitotilan lehmien vastalypsetystä maidosta. Maito pastöroidaan jäätelön valmistuksen yhteydessä, mutta sitä ei siis homogenisoida. Näin ollen se sopii monelle, joka saa käsitellymmistä maitotuotteista vatsaongelmia.


Jäätelöt eivät sisällä gluteiinia.


Muita perusraaka-aineita jäätelössä on kotimainen laktoositon kuouhukerma sekä kananmunan keltuainen (Munax, Laitila).


Jäätelön perusmassan eli anglaisen sekä erilaiset italialaiset makutahnat, jotka eivät sisällä keinotekoisia maku-, väri- tai säilöntäaineita tulevat Maatalon Jäätelö-yritykseltä.


Kaikki jäätelöihin ja sorbetteihin käytettävät marjat ja hedelmät, kuten omenat, hankitaan mahdollisimman läheltä, usein jopa maitotilan omasta puutarhasta!

Sorbettivalikoima vaihtelee lähinnä tuoremarjojen saatavuuden, kysynnän ja sesonkien mukaan.


Sorbetit sisältävät noin 40-50% tuoretta marjaa tai hedelmää, sokeria, glukoosia ja sakeuttamisaineena johanneksenleipäpuujauhetta.


Isontuvan Jäätelö on niin täyttä tavaraa ettei se sisällä juurikaan ilmaa, joten sen litrapaino on yli 800 grammaa - lähes puolet enemmän kuin tavallisessa jäätelössä! Näin ollen Jäätelö on erittäin riittoisaa, eikä se sula yhtä herkästi kuin vedestä ja maitojauheesta valmistetut jäätelöt.
3.4.2019

Avoinna taas joka päivä!

Olemme palanneet normaaliin päiväjärjestykseen ja palvelemme taas joka päivä! Arkipäivinä 10-19, lauantaina 10-16 ja sunnuntaina 12-16. 

Mahdollisista poikkeusaukioloista tiedotamme erikseen. 
Nyt ilmainen toimitus yli 50 euron tilauksiin

Saat nyt ilmaisen toimituksen yli 50 euron arvoisiin tilauksiin. Saat alennuksen valitsemalla toimitustavaksi Noutopistepaketin. Huomioi, että kaikkia tuotteita ei ole mahdollista toimittaa Noutopistepakettina (esim. huonekalut ja matot). Tarjous on voimassa toistaiseksi.
15.9.2017 / 18.9.2017

Uusi myymälä avattu!


Uusi kivijalkamyymälä on nyt avattu Hämeenlinnaan, Eteläkadun ja Kasarmikadun kulmaan!


Palvelemme joka päivä:

ma-pe 10-19

la 10-16

su 12-16


Tervetuloa!

11.9.2017 / 18.9.2017

Olemme nyt Etelä8!


Sisustusliike Tyyli ja Prinssi & Revyytyttö ovat yhdistäneet voimansa! Olemme jatkossa Etelä8, eli Eteläkasi!

Uusi Etelä8 Lifestylemarket avattu Hämeenlinnaan, Eteläkadun ja Kasarmikadun kulmaan.


Eteläkasin uusi verkkokauppa palvelee osoitteessa www.etelä8.fi

Verkkokaupasta näet jo pienen palasen siitä, mitä kaikkea uudessa liikkeessämme tulee olemaan. Verkkokaupan valikoima laajenee lähipäivinä!


Uusia sekä tuttuja merkkejä

Edustamiamme merkkejä ovat muun muassa Lexington, Tom Tailor Home, Georg Jensen ja Ørskov. Löydät meiltä myös Ib Laursenin ja Strömshagan ihanat sisustustuotteet sekä By Rydensin ja Sessakin valaisimet.


Kotimaisia tuotteita

Löydät Eteläkasista myös kotimaiset Kaunis-tuotteen Pyykkietikat, Puttipajan kynttilät, Muumurun paperituotteet sekä Metkatuotteen herkut. Valikoimissa on myös oma julistemallistomme, jonka julisteet valmistetaan Suomessa, Hämeenlinnassa!