ETELÄKASIN LÖYDÄT HELPOSTI


Eteläkasin löydät helposti

Liikkeeseemme on helppo tulla; sijaitsemme aivan Hämeenlinnan keskustassa, hyvien kulkuyhteyksien varrella!


Osoite: Kasarmikatu 1 (Sisäänkäynti: Eteläkatu 8, katutaso), Hämeenlinna

Uusi kivijalkamyymälä sijaitsee Hämeenlinnan ydinkeskustassa, Eteläkadun puutaloja vastapäätä, linja-autoaseman ja kauppakeskus Tavastilan välisellä osuudella. 


Pysäköinti

Liikkeen edustalta löytyvät kadunvarren maksuttomat pysäköintipaikat (kiekkopaikat 30min tai 2h) sekä Eteläkadun maksullinen pysäköintialue.


Saapuminen linja-autoasemalta

Linja-autoasemalta matkaa on noin 150 metriä (Eteläkatua pitkin).


Saapuminen rautatieasemalta

Rautatieasemalta matkaa on noin 1,5 km ja matka taittuu kätevästä esim. linja-autolla. Paikallisbusseista useimmat kulkevat Keskustan halki. Voit jäädä pois linja-autoaseman (Palokunnankatu) pysäkillä. Pysäkiltä on kävelymatkaa noin 200 metriä.


Saapuminen matkailuautolla

Hämeenlinnan kaupunki tarjoaa matkailuajoneuvolla liikkuville Hämeensaaressa sijaitsevan maksuttoman matkaparkin palvelut 17.6.-31.7.2019 välisenä aikana. Markaparkista on matkaa Eteläkasiin  noin 200 metriä.


Alue on tarkoitettu vain lyhytaikaiseen oleskeluun, max. 48 tuntia. Alueella ei ole vartiointia eikä paikkoja voi varata ennakkoon. Paikkoja matkaparkissa on 32. 

www.hameenlinna.fi/asuminen-ja-ymparisto/kadut-ja-liikenne/pysakointi/matkaparkki


Yöpyminen Hämeenlinnassa

Hämeenlinna on loistava matkailukohde, sillä täältä löydät paljon historiallista nähtävää ja koettavaa kaiken ikäisille. Eteläkasin naapurissa voit yöpyä idyllisesti ihastuttavassa Matin ja Maijan Majatalossa.

www.matinjamaijan.fi