ETELÄKASIN TARINAMikä?

Lifestylemarket Etelä8


Kuka?

Yrittäjät Tiisa Sainio ja Juhani Järvinen


Mistä kaikki sai alkunsa?

Hämeenlinnan keskustassa sijaitseva Lifestylekauppa ja pieni kahvila Etelä8 sai alkunsa kahden kauppiaan yhteistyöstä. ”Meillä molemmilla oli samalla kadulla omat yritykset. Tutustuimme ja todella nopeasti huomasimme, että meillä on paljon samansuuntaisia ajatuksia ja unelmia.” Yrittäjät aloittivat suunnitelmat ja etsivät sopivaa liiketilaa kevään ajan. Syyskuussa 2017 Eteläkasi avattiin avaraan ja valoisaan kivijalkaan Hämeenlinnan idylliselle Eteläkadulle.


Eteläkasi yhdistää eri sisustustyylit ja eri hintaluokkien sisustustuotteet saumattomasti yhteen. ”Haluamme luoda asiakkaille pieniä maailmoja.” Valikoimasta löytyy sisustustuotteita sekä kodinhoitoon, herkutteluun ja lahjatuotteiksi sopivia kokonaisuuksia modernista aina romanttiseen tyyliin saakka. ”Meiltä löytyy myös tuotteita, joita ei saa mistään muualta.” 


Yrittäjillä on monipuolista osaamista ja he muodostavat hyvän tiimin. Juhani taitaa graafisen suunnittelun, verkkokaupat ja somen. Tiisa on omimmillaan kivijalkakaupan pyörittämisessä, jossa esillepano- ja myymälämiljöön suunnittelutaidot pääsevät oikeuksiinsa. Kivijalkamyymälän lisäksi kaksikko pyörittää kolmea verkkokauppaa osoitteissa www.etelä8.fi, www.nostalgiapaita.fi ja www.lataalaitteesi.fi.”Kaikkein tärkeintä on kuitenkin sataprosenttinen luottamus ja toisen arvostaminen. Haitaksi ei tietenkään ole, että omaamme samanlaisen huumorintajun ja muutenkin tulemme hyvin juttuun keskenämme.”